Simpel en effectief

Nocospray is een volledig geautomatiseerd, handzaam, simpel en effectief desinfectiesysteem dat waterstofperoxide omzet in een dampfase. Dit doet het apparaat op een dusdanige manier, dat u alle [harde] oppervlakten in een ruimte inclusief materialen in korte tijd kunt desinfecteren.

Met slechts één druk op de knop is uw ruimte in gemiddeld een half uur tot een uur tijd vrij van uiteenlopende pathogene micro-organismes. Bacteriën, virussen, schimmels, sporen en gisten krijgen zo simpelweg geen kans meer. Het levert u een droge, volledig gedesinfecteerde ruimte op, zonder dat er sprake is van allergievorming, oxidatie of corrosievorming. Met Nocospray minimaliseert u niet alleen het besmettingsgevaar van ziekteverwekkers, u rekent ook definitief af met ingewikkelde protocollen.

Het systeem is bovendien voorzien van een data-opslagsysteem waarmee u controle houdt op uw desinfectie-inspanningen en u de effectiviteit ervan transparant maakt. Wereldwijd al veelvuldig met succes toegepast. Sinds kort ook in Nederland.

agar agar plate voor de behandeling met Nocospray

agar agar plate voor de behandeling met Nocospray _ simpel desinfecteren.nl

agar agar plate na de behandeling met Nocospray

agar agar plate na de behandeling met Nocospray_ simpel desinfecteren.nl

Nocospray bewezen effectief: log 6 reductie

Bekijk de video hieronder over de effectiviteit van Nocospray.

Nocospray: bewezen effectief