Duurzaam desinfecteren in food goedkoper?

Bereken wat u bespaart

Duurzaam desinfecteren in food goedkoper dan reguliere ruimtedesinfectie? Absoluut, het kan. Duurzaam hoeft niet duurder te zijn. Het is in ieder geval beter. En vaak goedkoper. Mits u duurzaam gaat desinfecteren met de Nocospray

Bereken nu of u ook kunt besparen op desinfectiekosten. Download het Excel-bestand. Gratis. Ter indicatie.

Op manuren, onderhoud, recalls

Het zijn keiharde euro’s die u kunt besparen. Direct op manuren bijvoorbeeld, omdat het u veel tijd oplevert. U desinfecteert immers met één druk op de knop, de Nocospray of Nocomax doet de rest. En indirect op de langere termijn.

Bijvoorbeeld omdat u geen beschimmelde kitranden meer hoeft te vervangen. En omdat uw machines worden ontzien. Er blijft immers niets op achter na desinfectie. Om nog maar te zwijgen over de mogelijke recalls die u kunt voorkomen.

Lees hier de ervaringen in de Food.

Wilt u precies weten wat het u zou besparen? Maak dan snel een afspraak met ons. Dan rekenen we het tot op de komma nauwkeurig voor u uit.

Duurzaam desinfecteren?

Duurzaam, omdat u met het Nocospray-concept niet alleen kosten bespaart, maar ook het milieu spaart.

De vloeistof Nocolyse Food is 100% biologisch afbreekbaar en u hoeft geen water meer te verspillen om na te spoelen. Voorwaarden die goed passen in uw maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen (MVO).

Rekenvoorbeelden besparingen

Onze ervaring inmiddels is dat geen enkel voedselproductiebedrijf hetzelfde is. Daarmee lopen ook de redenen om met het Nocospray-concept te willen werken zeer uiteen.

Zo wil het ene bedrijf besparen op de desinfectiekosten, zoals manuren en onderhoud machines. Andere bedrijven – de meeste bedrijven – willen voor dezelfde of iets hogere desinfectiekosten sneller en effectiever de infectiedruk in hun productieruimten verlagen. En een derde groep bedrijven ziet zich genoodzaakt om zo snel mogelijk curatief een besmetting de kop in te drukken en stappen daarom over op het Nocospray-concept.

In alle gevallen is echter een eventuele kostenbesparing niet de (enige) reden om op deze desinfectiemethode over te stappen.

Om toch concreet te maken wat u gemiddeld kunt besparen met de Nocospray of de Nocomax, geven we u hieronder een drietal rekenvoorbeelden uit de praktijk.

Neemt u vooral contact met ons op als u precies wilt weten wat deze desinfectiemethode voor uw bedrijf kan betekenen.

kostenbesparing desinfectiekosten vleesverwerkend bedrijf 8 mensen in productie gebruik Nocospray

Kostenbesparing desinfectiekosten visverwerkend productiebedrijf voedsel met Nocospray
kostenbesparing desinfectiekosten visverwerkend bedrijf 48 mensen in productie gebruik Nocomax